Activitats pel cap de setmana

Estàndard

Un grup ecologista ha penjat a la xarxa un recull d’activitats per dissabte 15 i diumenge 16.
http://www.defgol.com/pages/capdesetmana.htm

Animo a tothom a participar a la manifestació contra la línia de molt alta tensió (passi per on passi):
perquè no és necessària. (els interessos són de les grans companyies elèctriques per, primer vendre energia al nord d’Àfrica, i posteriorment, i això és una suposició, produir energia -i segurament de la xunga, nuclear per exemple- a aquests països del nord (d’Àfrica).
perquè contamina: ho va reconèixer el ministre, ara no recordo quin, tot justificant el rebuig a la línia de Vic-Baixàs.
perquè serà una autopista: amb l’impacte lineal important sobre el territori i l’entorn natural.
perquè suposa una forta inversió de fons públics (o ho paga tot la fecsa-endesa-gas-natural-agbar-la-caixa?) i això aniria en detriment de les despeses socials que necessitem.
perquè democràticament no es vol (acord del nostre govern de coalició de dijous passat); i hi ha el risc que s’imposi des de el govern en minoria de l’estat espanyol.
I perquè després de Vic la línia baixa fins a l’àrea de Barcelona -en direcció a l’estret de Gibraltar- i per tant passarà pel costat de casa. (la meva i la teva).

De les altres activitats, demano, al menys, que s’estigui al dia de la informació que es proposa. L’impacte al delta del Llobregat hauria de desgastar políticament a les forces polítiques implicades a la seva destrucció. Els de DEPANA han estat molt constructius i han tingut una paciència de sants. I la campanya de l’abolició del deute extern ara mateix està molt activa i recomano el seu butlletí (http://www.debtwatch.org).

Anuncis

One response »

 1. Hola,

  Sóc un membre del grup de defensa del garraf-ordal i de la vall baixa i delta del llobregat (defgol).
  He vist que tens aquesta web personal i que reculls informacions força interessants així com variades. Una d’elles va ser la convocatòria que vam emetre des del nostre web pel cap de setmana passat.

  La qüestió és que sembla que estem en la mateixa línia. Tot just he acabat de incorporar al web aquesta informació sobre l’energia nuclear que tu també acabes de penjar…(jo fins la tarda no la puc actualitzar).

  Bé. Si algún cop vols penjar alguna cosa en el nostre web, només cal que ens enviis un email i et contestarem (contacta@defgol.com)

  Salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s