un toc d’humor per renovar el bloc

Estàndard

Fa massa dies que no poso res i he pensat que el darrer missatge d’humor
que he rebut d’una amiga podria suplir aquest desert.

Es tracta d’uns extractes d’un article publicat el 3 de desembre (2005) a un diari d’àmbit nacional (vull dir la nació espanyola o bé la confederació de comunitats autònomes amb o sense història).

Hom es pregunta si s’ha de reformar la cultura per tornar-la políticament correcte. Per exemple l’embarbussament dels setze jutges potser s’hauria de convertir en “setze jutges tolerants mengen plats vegetarians” per evitar una possible interpretació antropofàgica (caníbal pels amics); jo sempre havia pensat que el “penjat” d’on menjaven els jutges es referia a un lloc on es penjaven els fetges per algun motiu desconegut, però és clar que penjat vol dir persona condemnada a mort, sovint sense judici, i executada amb una corda lligada al coll sense deixar-lo posar els peus a terra.

Una altra proposta cultural per modificar és una cançó de Lax-an-Busto que tant m’ha agradat, “pagès”, i que fomenta la violència de gènere. Crec just demanar, i sense bromes, que aquest grup es comprometi a no tocar-la mai més a cap concert.

;·)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s