Us convido a una manifestació contra el quart cinturó

Estàndard

La festa serà diumenge 3 de desembre, a Sabadell, a les 12, a la plaça Antoni Lloch (renfe centre).

Què us sembla aquesta imatge?

manifestacio_contra_el_quart

Per més informació:

bloc del quart

web de la campanya 

web de la campanya

ADENC

Salvem el Vallès

UES

Em costa molt convocar a manifestacions que sé que no podré anar. Però aviat ho canviaré això. Encara que jo no pugui, potser que algú altre se n’assabenti via bloc. Tot i així, a aquesta sí que podré. Ens veiem allà.

Anuncis

10 responses »

 1. Tot i que no hi aniré, us enllaço la convocatoria de la festa contra el quart cinturó que es farà a Sabadell aquest diumenge. Aquesta protesta és contra una autovia que afecta al Montseny i altres serralades (veure aquest extracte de la web en contra del

 2. Hola, ahir a la Unió Esportiva de Sabadell es va comentar els nous argument per estar en contra del quart cinturó: zenit del petroli a tocar, manca de diners de l’administració, … sense que cap dels altres arguments deixi de ser vàlid.
  I com diu la dita: viure sense un objectiu és com navegar sense un compas (Living without an aim is like sailing without a compass).

 3. Per cert, que del zenit del petroli hi ha un web amb molts recursos i en ple desenvolupament: http://oilcrash.net/
  I per no perdre el costum, una cita: Una paraula ens allibera de tot el pes i dolor de la vida; aquesta paraula és amor (One word frees us of all the weight and pain of life–that word is love).

 4. Les declaracions dels tecnòcrates il·lustrats d’aquest nou govern anteposen les seves accions. “La parla és la imatge de les accions” (“Speech is the image of actions”).

 5. Deixo publicitat d’una presentació en diapositives sobre com seria el Vallès sense el quart cinturó. Als de conveniència i desunió els hauríem de recordar què preferim (i no és una por al desconegut ni que un Vallès sigui millor que el desastre que tenim ara; no sé, penso que no es pot aplicar en aquest cas que millor dolent conegut que pitjor per a conèixer, perquè és fàcil la previsió d’aquest futur tant asfaltat [Better the devil you know than the devil you don’t know]).

 6. Em cau la cara de vergonya pensar que s’està retallant per tot arreu i que s’acabi construint aquesta autopista paral·lela a una altra. Tal com diu la dita “Els límits per aconseguir el que volem demà són els nostres dubtes d’avui” (“The only limit to our realization of tomorrow will be our doubts of today”).

 7. Relacionat amb el quart cinturó hi ha la Mat. I recentment han presentat aquest documental sobre la campanya:

  I per no perdre el costum una frase feta, que la relaciono amb el que he posat en el sentit que no tot han de ser flors i violes; però que reconec que la relació és difícil en aquest cop: Cada persona s’hauria de casar. Després de tot, la felicitat no és la única cosa dins vida (Every man should marry. After all, happiness is not the only thing in life).

 8. Molt bó el vídeo de la Mat. Ahir en vaig veure un altre que també critica un aspecte de la industrialització i és la contaminació per arreu amb mercuri. Tot i que el documental va de la barbaritat de la matança de dofins a alguns llocs del Japó:
  http://www.takepart.com/thecove

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s