Senzillament

Estàndard

Tant parlar de la crisi econòmica i del petroli que he acabat llegint-me 3 llibrets sobre la crisi. El darrer encara l’estic llegint. Tot aprofitant que el bloc li calia una certa renovació, passo informació dels 3 llibrets.

El que encara no he acabat està fet aquí a Catalunya, per un grup admirable: el seminari Taifa. Apuntes teóricos para entender la crisis.

Portada de l'informe del seminari Taifa: apunts teòrics per a entendre la crisi.

Val a dir que tenen a la seva pàgina web un paquet de cursos esperant que els supliquem que es realitzin. A veure si aquesta petita publicitat que els faig serveix per a que surtin a la llum.

Els altres dos llibrets són:

Una anàlisi sobre la importància de les monedes complementàries per a ser més resilients a les crisis.

I una reflexió de l’Enric Tello (en pdf) sobre la importància de la crisi ambiental en la crisi actual; i sobretot, la reflexió de la possibilitat que la societat tingui capacitat de transició no traumàtica un cop xoqui amb la realitat dels límits de l’ecosistema.

L’entrada l’he titulat senzillament, perquè és el nom dels fulletons del seminari Taifa de divulgació. El darrer, d’aquest novembre, am el títol: “ha mort el fonamentalisme neoliberal?“.

https://mikellbloc.files.wordpress.com/2012/01/tello08.pdf

Anuncis

3 responses »

  1. Aquesta nit he tingut un atac de comentaris amb publicitat molt gran. Tots els missatges diuen el mateix: “Un de les accions principals és actualitzar els altres amb les reflexions que fas; el que més m’agrada del que escrius són els detalls i algunes de les informacions que són realment manejables i útils,així que et dono les gràcies per aquesta tasca tan gran i notable” (One of the main thing is to update the others with the current situations and with the circumstances,the main thing i like about your post is the details and some of the information which is really handy and useful for me and also for the people too,so i will say thanks for sharing such a great and remarkable post).
    Aprofito per a donar actualitzacions de cada post afectat: vaig anar recentment a un debat organitzat pel seminari Taifa sobre les retallades a les caixes. Em va semblar molt interessant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s