Desmuntant mites en l’alimentació

Estàndard
Desmuntant mites en l’alimentació

Fa un parell d’anys vaig oferir a les cooperatives de Gràcia un curs per aprofundir en la Sobirania Alimentària i l’Agroecologia. El curs va agradar molt a les més de 30 persones que van venir. Aquest curs vaig oferir el curs a l’Hortet de l’Autònoma, que també va agradar molt però va tenir menys èxit de convocatòria. Agraeixo especialment a la gent de Sembrant Ciutat que va aconseguir que el curs no punxés per falta de públic.

Però el curs té un problema, és una conferència de 4 o 5 hores repartida en tres o quatre sessions, i té molt poc disseny pedagògic. És del tipus lliçó magistral i li falta capacitat per generar efectes emocionals en les persones que participen al curs. Jo ja ho intento demanant que els assistents preguntin en qualsevol moment, però soc conscient que això és només una petita correcció a un model d’ensenyament caduc.

Un parell d’associacions d’educació ambiental m’han proposat organitzar un curs que inclogui la major part dels continguts que he proposat en els cursos que he realitzat però que incorpori dinàmiques participatives en el seu desenvolupament. Espero que el resultat sigui un èxit.

El curs començarà amb la projecció d’aquest documental:

El cartell del curs té una mini exposició del programa:

curs_desmuntantmites

El curs el farem els diumenges 2, 9 i 16 de febrer d’11 a 13h al local del Cabàs, c/Rosselló, 32, Sant Cugat del Vallès.

Apunteu-vos si us plau als mails de MEL o ALGRA: mel.projecte@gmail.com / associacio.algra@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s